Persartikelen HvH

Hieronder kan u alle artikels in verband met het Handelaarsverbond Heverlee lezen:

 

DE LANGSTE DAG IN HEVERLEE: MEER DAN EEN BRADERIE

 

 
Leuven actueel 1 jaar geleden
 • door Bart Mertens

Handelaarsverbond Heverlee zit niet stil. Binnenkort organiseren de plaatselijke handelaars opnieuw De Langste Dag in Heverlee. Die leuke traditie biedt voor elke bezoeker wat wils en dat is te danken aan de enthousiaste inzet van de organisatoren. Handelaarsverbond Heverlee liet zich dit jaar overigens al opmerken door 5.764 euro in te zamelen voor het goede doel.

Noteer alvast deze datum in uw agenda: 26 juni. Die dag vindt naar goede gewoonte De Langste Dag in Heverlee plaats. Handelaarsverbond Heverlee zit momenteel in de laatste rechte lijn om er ook dit jaar een gezellig event van te maken waar iedereen meer dan welkom is. “De Langste Dag is een traditie. Onze organisatie staat garant voor plezier en gezelligheid in een gemoedelijke sfeer. We hebben natuurlijk de braderie maar ook de rommelmarkt. Uiteraard voorzien we ook leuke animatie voor jong en oud. We kunnen al verklappen dat de populaire Sammy Moore onze hoofdact is dit jaar. Hij is na zijn deelname aan het televisieprogramma Komen Eten een rijzende ster. Binnenkort maken we nog meer leuke acts bekend”, zeggen Liévin Vandenplas en Christophe Dewit van Handelaarsverbond Heverlee.

De handelaarsorganisatie is overigens een versnelling hoger geschakeld dit jaar. “Dat klopt”, zegt Christophe Dewit. “Onze nieuwjaarsdrink was alweer een succes. Het is niet altijd evident om lokale handelaars te verenigen maar bij Handelaarsverbond Heverlee slagen we daar steeds beter in. Dat is een fijne vaststelling. Samen kan je veel meer bereiken.”

Handelaarsverbond Heverlee liet zich een tijdje geleden overigens positief opmerken door geld in te zamelen voor enkele goede doelen. In januari was het nieuwjaarsconcert ‘Heverlee goes classic’, georganiseerd door het Handelaarsverbond Heverlee, immers een voltreffer. “Door de grote opkomst werd het mooie bedrag van 5.764 euro ingezameld”, zegt Liévin Vandenplas. “Dat was vooral te danken aan de inspanningen van de stad Leuven, de handelaars uit Heverlee en natuurlijk aan iedereen die belangeloos heeft opgetreden”, aldus een tevreden penningmeester van Handelaarsverbond Heverlee vzw. Goede doelen Woudlucht en Blik Op Afrika krijgen dankzij de handelaars en hun klanten elk respectievelijk 2.882 euro.

Conclusie: Handelaarsverbond Heverlee zit op kruissnelheid en dat zal eraan te merken zijn op de volgende editie van De Langste Dag in Heverlee. Verwacht u aan veel gezelligheid en veel ambiance. Twee ingrediënten die nooit mogen ontbreken op een braderie die naam waardig. In onze volgende editie komt u alles te weten over de activiteiten die op 26 juni op het programma staan.

De Langste Dag Heverlee

26 juni, van 9 tot 18 uur

 

"Handelaarsverbond Heverlee schenkt 4.531 Euro aan Cunina en Blik op Afrika"